Skip to Content

Monthly Archives: abril 2012

Com enviar arxius grans, fins a 2Gb

wetransfer logoAvui us recomanem un servei per si cap dia heu d’enviar un o més arxius i el seu pes és important.

Recordeu que enviar arxius pesants per e-mail pot bloquejar el vostre servidor de sortida, la velocitat per pujar els arxius sempre és més lenta que per descarregar-los.

També pot provocar que el destinatari es molesti per tenir la bustia col·lapsada mentre tracta de rebre el vostre missatge, fins que no ho tingui tot al seu terminal, anirà fent intents repetint infinitament els altres missatges, fins que el vostre no estigui tot disponible. El seu malestar anirà in crescendo.

Podria donar-se el cas que el servidor del vostre destinatari estigui preparat per rebutjar arxius adjunt de més de 2 Mb o senzillament, si es tracta d’un compte amb poca capacitat, que no hi hagi prou espai per encabir el vostre.

wetransfer finestraPer tractar d’evitar tot això, a nosaltres a teclat.net ens agrada fer servir el sistema del ftp, però per a tot tipus d’usuaris, hem trobat un sistema molt senzill. Només cal adreçar-te a una pàgina web, seleccionar el(s) arxiu(s) que tens al teu ordinador (si son més d’un, millor agrupar-los en un arziu .zip o .rar). Indicar l’adreça e-mail del destinatari, indicar la vostra adreça e-mail i això si, veure una mica de publicitat mentre dura el procés. Tots dos rebreu un missatge, en el seu, inclourà un enllaç per a descarregar el material que estarà disponible 15 dies.

Fixeu-vos en aquesta finestra, és tot el que us cal respondre.

La url d’aquest servei és
www.wetransfer.com

Esperem que us sigui d’utilitat.

Quan el virus ve d’una marca de confiança

spotify logoSi fas servir la versió gratuïta de Spotify, aplicació que d’altra banda ens mereix tots els respectes, et cal saber que molts usuaris han agafat un virus. 6 milions utilitzem la versió de franc i 1 milió prefereix la de pagament.

Spotify és perfecte per poder escoltar legalment música per a tots els gustos, de franc o per una mòdica quota. Però per poder mantenir les versions de franc, publiquen publicitat. En un d’aquests anuncis d’un fals programa antivirus, se’ls va colar un virus. Aquells terminals que ja tenien un antivirus estaven segurs, però els que per no tenir-lo actualitzat automàticament quedaven contagiats i no calia fer clic enlloc.

Ens diuen que treballen per a que no torni a succeir. Aneu amb compte i tingueu actualitzat els vostres antivirus.