Skip to Content

Monthly Archives: novembre 2012

Casa del Libro també comercialitzarà el seu propi llibre electrònic per només 119€

casa del libroHa estat vital que Amazon arribés a Espanya per a que altres comencessin a moure fitxa. Primer va ser Fnac y ara Casa del Libro amb el seu llibre electrònic anomenat Tagus s’introdueix en el mercat abans que arribi el Kindle, el famós llibre electrònic de Amazon.

Tagus es igual que el que comercialitza BQ amb la única diferència que inclou un software adaptat a les necessitats de la seva pròpia botiga. Es posarà a la venda el proper 23 de Novembre.

Entre les seves característiques principals destaca la pantalla tàctil de 6 polzades, connexió WiFi i una capacitat de 2 Gb. Sortirà al mercat amb un preu molt competitiu, 119€ i si es compra abans del 31 de Gener ens regalaran el llibre en format electrònic El imperio eres tú, de Javier Moro, Premio Planeta 2011.

La noticia d’aquesta comercialització del llibre electrònic no es la única novetat que anuncia Casa del Libro. La seva web passarà a tenir 60.000 títols, dels quals 25.000 seran en llengua estrangera. Les descàrregues del llibres electrònics que comprem seran compatibles tant amb iPad, iPhones, ebooks d’altres marques com tabletes i dispositius amb sistema Android. La aplicació ens permetrà llegir tant amb connexió a la xarxa com sense ella.

Xavier Solá Barros, director de casadellibro.com, ha declarat “no podem assumir les seves elevades comissions” quan ha explicat la seva intenció de vendre aquest títols directament des de la botiga de Apple. Finalment s’hauran de descarregar mitjançant el navegador. També va aprofitar la ocasió per queixar-se per l’alt impost del 18% que graven els llibres, tant en format físic com digital, i que evita ofertes tan agressives com les que es veuen al mercat nord-americà.

eBook - Casa del Libro Tagus

També cal mencionar que un dels avantatges d’aquest servei es que una vegada comprat un llibre es pot tornar a descarregar tantes vegades com es vulgui. “Es var fer pensant en beneficiar a l’usuari, per si perd el seu ordinador o tableta o es canvia d’aparell no hagi de tornar a comprar el llibre” va explicar el directiu.

Sembla que amb la gran competència que n’hi ha, aquells que es vulguin passar al llibre electrònic tindran una bona oportunitat de fer-ho a uns preus realment molt competitius i raonables.

Fnac comercialitzarà el seu propi llibre electrònic per tan sols 129€

fnacLa cadena francesa Fnac, comercialitzarà el proper 28 de Novembre el seu propi llibre electrònic a Espanya.

Tindrà una pantalla de tinta electrònica de 6 polsades amb una resolució de 600 x 800 píxels i 16 nivells de grisos, connexió WiFi, diccionaris integrats i reproductor de música MP3.

Les seves mides son 154 x 125 x 10.9mm (alçada x amplada x fons) i un pes de 244 grams. Disposa de memòria interna de 2Gb ampliable mitjançant targes microSD.

Admetrà multitud de formats com pdf (amb y sense DRM1), .epub (amb y sense DRM1), .html, .txt, .fb2, ..djvu i .chm.

Segons informa la companyia, els continguts per llegir en el llibre estaran disponibles a la seva pròpia web i l’usuari accedirà directament des de la senzilla interfície del dispositiu. La botiga online de Fnac donarà un pas més en la comercialització de continguts digitals, ampliant i modernitzant la oferta actual. D’aquesta manera es proveirà als lectors d’un entorn complert en el que podran adquirir i gaudir de la lectura dels seus continguts en qualsevol lloc i moment.

ebook Fnac

Amb aquest moviment, Fnac ens proporciona una bona opció per passar-nos al llibre electrònic, amb unes prestacions molt bones, i sobretot, a un preu molt competitiu.

1Sistema de control d’accés a les tecnologies utilitzades per editorials i propietaris de drets d’autor per limitar el ús de mitjans o dispositius digitals.

Més informació | Fnac

La importància d’extremar les precaucions a Internet

Logo FBIEl FBI acaba de desmantellar a Estònia una xarxa de ciberdelinqüència immensa. Més de quatre milions d’ordinadors en més de 100 països estaven infectats per un virus dissenyat per a modificar les cerques dels internautes i la publicitat que apareix a les pàgines web.

El FBI, en col·laboració amb la firma de seguretat Trend Micro, ha detingut a sis persones a Estònia i una a Rússia acusats de dirigir una sofisticada xarxa de frau on-line que ha estat capaç de recaptar 14 milions de dòlars.

L’operació, anomenada Gost Clik per la agència federal nord-americà, posa fi a 4 anys de cerca d’un virus “d’un nivell de complexitat mai vist fins ara” que aconseguia modificar la configuració de DNS1 d’un equip amb el fi de redirigir el trànsit cap a servidors pirates controlats per els ciberdelinqüents.

D’aquesta manera, quan un usuari accedia a certes pàgines, algunes conegudes com iTunes o la webd’Hisenda nord-americana, terminava en pàgines plenes de publicitat. De fet, aquest grup havia creat la seva pròpia agència de publicitat per recaptar els beneficis.

virus ordenador

Aquest virus, conegut com DNSChanger, va ser detectat per primera vegada per la NASA quedant perplexos per la complexitat del mateix. Impedia la instal·lació de qualsevol tipus d’antivirus capaç de descobrir-lo i afectava tant a usuaris de Windows com de iOS de Apple.

Des de teclat.net sempre us recomanem no obrir cap email que pugui semblar sospitós, tot i que el remitent sigui un contacte conegut, i navegar per Internet amb molta precaució.

1 Servidor DNS: ordinador a Internet que s’encarrega de traduir el nom de domini  (per ex. teclat.net) en una direcció IP que pertany al servidor on està allotjada aquesta pàgina web.