Avui dia els preus del equips informàtics s’han reduït notablement. Tot i això hi ha vegades que tenim la necessitat de dur a terme una ampliació del nostre ordinador.

teclat.net ofereix el servei d’instal·lació de hardware per actualitzar els components del seu ordinador. Només ens ha d’explicar el seu cas i nosaltres li assessorarem sobre l’ampliació a realitzar.

S’ha quedat curt d’espai en disc dur? No es preocupi, instal·lem un disc dur de més capacitat i fem una imatge exacta del seu antic disc dur de manera que tindrà programes, configuracions i dades personals tal i com vostè ho tenia.

Necessita una tarja gràfica més potent per jocs, edició de vídeo o renderització 3D? Li assessorarem sobre la tarja gràfica que necessita.

Necessita més memòria RAM? Mirem el model de placa base i instal·lem un model compatible amb el seu equip.

Ha comprat un sistema d’altaveus 5.1 o superior i la seva tarja de so no es compatible amb aquest sistema? Instal·lem una tarja de so adient per poder connectar aquests altaveus.

A causa d’una ampliació de hardware la seva font d’alimentació no té la potència suficient? Analitzem els components dels que disposa el seu ordinador i instal·lem la font d’alimentació adequada al seu sistema.