A teclat.net som especialistes en el disseny de pàgines web. Tant si es particular, empresa u organització li podem assessorar adaptant-nos a les seves necessitats.

Fem pàgines web corporatives, blogs, botigues virtuals, fòrums, etc. duent a terme cada projecte d’una manera personalitzada, analitzant sempre els requisits que necessita i demana el client.

Un cop realitzada la pàgina web també ens podem encarregar de realitzar el manteniment si el client necessita afegir informació o modificar-la, tant si no té temps per fer-ho com si no té coneixements de programació web. En aquest últim cas també oferim la possibilitat de realitzar la pàgina web amb un sistema CMS que permetrà al client autogestionar la seva web i fer aquests canvis sense necessitat de conèixer programació web.

Podem realitzar la pàgina web amb la creació de disseny de logos e imatge corporativa en cas que el client encara no hi disposi d’aquests.

Perquè el client no s’hagi de preocupar absolutament de res també ens encarreguem del assessorament i registre del domini més adequat per al seu cas i del allotjament de la pàgina web en els nostres servidors. Consulti’ns quin dels diferents plans dels que disposem s’adapta millor a les seves necessitats.

Cal destacar que per nosaltres la seva pàgina web es molt important, per aquest motiu ens preocupem de la programació adient pels temps que corren. La seva pàgina estarà optimitzada per ser trobada fàcilment pels cercadors, es visualitzarà correctament sigui quin sigui el navegador que utilitzi el visitant i estarà adaptada a la tecnologia responsive1.

1La tecnologia responsive adapta automàticament la pàgina web de manera que es visualitzi de la forma més optimitzada tant si accedim des de un tablet com un telèfon mòbil encara que disposin de diferents resolucions de pantalla.