Eliminem qualsevol tipus de virus, malware, troyanos, spyware, publicitat, etc. que hagi entrat en el ordinador.

Instal·lació d’antivirus, antispyware,firewall, etc. entre altre software per evitar aquestes intrusions.

També “congelem” el ordinador amb software especialitzat que ens protegeix, fent que qualsevol tipus de problema que haguem tingut amb desinstal·lació de programes o infecció de virus desaparegui i tornem a l’estat anterior amb el simple fet de reiniciar el ordinador.

Aquest son alguns dels serveis que oferim:

  Congelar” ordinador / Congelem el ordinador de manera que si pateix qualsevol tipus d’incidència per virus o software, no te més que reiniciar el ordinador per a que tot torni a la normalitat.
  Instal·lació d’antispam / Instal·lem software per evitar rebre spam a la nostra bústia de correu electrònic i perdre temps eliminant-lo.
  Instal·lació d’antivirus / Instal·lem qualsevol programa antivirus actualitzat al dia per poder utilitzar el ordinador amb tota seguretat i tranquilitat.

  Instal·lació d’antispyware / Instal·lem qualsevol programa antispyware actualitzat al dia per poder utilitzar el ordinador amb tota seguretat i tranquilitat.
  Instal·lació de firewall / Instal·lem i configurem qualsevol programa firewall per bloquejar els accesos no autoritzats a la xarxa.
  Neteja de virus, malware i publicitat / Eliminem qualsevol tipus de virus, malware o publicitat que hagi infectat el seu ordinador.