Teclat.net ofereix un servei de reparació i manteniment d’ordinadors a Barcelona. Disposem d’un taller amb la maquinària i eines adequades per dur a terme qualsevol tipus de reparació de hardware i tècnics informàtics qualificats que li assessoraran i faran un pressupost de la seva reparació.

Per major comoditat del client també oferim la possibilitat que un dels nostres tècnic es desplaci al seu domicili per realitzar la reparació insitu (en cas de no requerir l’ús de la maquinària especialitzada del taller). Per solventar problemes a nivell de software, sempre que el ordinador encengui i disposi de connexió a Internet, podem donar suport remot als nostres clients mitjançant una aplicació que ens permet visualitzar i controlar el ordinador del client des de el nostre taller.

Aquest son alguns dels serveis que oferim:

 Actualitzacions de software / Actualitzem el software instal·lat en el seu ordinador, programes antivirus, actualitzacions importants del sistema operatiu, etc. per a que el tingui sempre al dia.
 Control remot / Reparació i manteniment d’ ordinadors des de les nostres instal·lacions mitjançant control remot amb l’estalvi del desplaçament pel client.
Instal·lació de hardware / Instal·lació i ampliació de hardware per actualitzar el ordinador a les seves necessitats actuals.

 Instal·lació de perifèrics / Instal·lació i configuració de qualsevol tipus de perifèrics en taller o a domicili.
 Instal·lació de software / Instal·lem qualsevol tipus de software que faci possibles les seves necessitats.
 Instal·lació de sistemes operatius / Instal·lem sistemes operatius amb les actualitzacions al dia i els controladors necessaris.

 Manteniment programat / Servei de manteniment preventiu informàtic tant a particulars com a empreses de forma presencial o per control remot.
 Muntatge de components / Muntatge o ampliació de qualsevol tipus de component d’ordinador.
 Optimització i rendiment / Servei d’optimització i millora del rendiment d’ordinadors. Accelera la velocitat i disminueix el temps d’accès als arxius del disc dur.

SAI / Instal·lació i configuració de sistemes d’alimentació ininterrompuda (SAI). En cas de fallida elèctrica permet continuar treballant durant un temps determinat o guardar els documents oberts i apagar el ordinador correctament.