Oferta de treball / Treballa amb nosaltres

Ens cal una persona per ampliar el nostre equip de treball. Així que si estàs interessat, treballa amb nosaltres.

Ha de ser vàlida per a la secció de servei d’assistència tècnica (S.A.T.), però també valorarem els coneixements en disseny pàgines web, wordpress, gestió de recursos de servidor, SEO, publicitat SEM i xarxes socials (facebook, twitter, google plus, instagram, pinterest, etc.)
Tindrem en compte els coneixements i la facilitat per a l’aprenentatge de noves tecnologies, la capacitat d’implicació, la disposició del treballa amb nosaltres fent-ho en equip i la cordialitat que pots oferir als clients, l’aportació de solucions pròpies, l’iniciativa.

Els interessats del treballa amb nosaltres poden omplir aquest qüestionari de 30 preguntes. Ompliu tots els camps, tenim molt en compte totes les preguntes i no ens agrada veure camps sense resposta. Ens ha costat molt temps preparar el formulari acuradament i cada camp del formulari ens aporta informació diversa.

No tindrem en compte cap e-mail rebut a l’adreça indicada a sota, sense omplir prèviament el formulari. Aquest formulari ens ajuda a fer la selecció de candidats i a valorar els coneixements dels candidats al treballa amb nosaltres pels requisits que demanem. Tota l’informació que ens faciliteu a la secció treballa amb nosaltres serà tractada amb total privacitat, amb opacitat i acollida a l’aplicació i compliment de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD).

Si us demanem informació addicional, no teniu prou amb la darrera part de l’enquesta per enviar arxius o penseu que us pot ajudar aportar informació addicional a treballa amb nosaltres mitjançant un arxiu adjunt, també ens la podreu fer arribar empreant l’adreça

ens pots enviar les teves preguntes de treballa amb nosaltres a aquesta adreça de correu elèctronic
Podeu trobar més informació de la mateixa oferta treballa amb nosaltres al web feinaactiva.gencat.cat

Un cop haguem recollit prou informació a la base de dades del treballa amb nosaltres sobre els candidats, començarem a fer entrevistes amb aquests candidats per tal de saber les vostres inquietuds i per a que coneixeu també els nostres objectius i l’entorn de treball i les eines que tindreu al vostre abast.

Si penseu que alguna persona del vostre entorn familiar o d’amistats o fins i tot si ha estat company de classe i també està preparada per optar a aquesta oferta de feina, podeu convidar-la a participar en el procés de selecció, però preferim que cada persona ompli les seves dades del formulari treballa amb nosaltres a títol personal, no ompliu formularis de diverses persones.

Com ens definim a nosaltres mateixos en aquesta oferta de treballa amb nosaltres:

La nostra és una empresa familiar amb els avantatges que això et pugui facilitar, treballem amb rigor, metodologia, eines i equips qualificats. Pensem que a més de aplicar els teus coneixements, també podràs explorar i desenvolupar les teves inquietuds, les teves idees i plantejaments. El ambient de treball és relaxat i divertit, fomentem la companyonia. Potser hi han branques que no domines, a les hores comptaràs amb formació des del primer dia que estarà dirigida a aprendre noves habilitats i competències personals, a la vegada potser també pots aprofundir en els coneixements propis de la mateixa àrea.

Apostem per qualsevol innovació i cerquem la millora contínua amb les darreres tendències en tecnologia, col·laborem amb equips sense aturador i dinàmics i desenvolupem el nostre coneixement i aportar-lo a la resta de persones mitjançant classes personals. Qualsevol aplicació o gadget nou que apareix al mercat compta amb la nostra valoració per a futures consultes de clients.

Demanem coneixements, be sigui reglats amb titulació o si no en tens, fent-nos una demostració de tot el que saps.
Si tot just acabes de finalitzar els teus estudis d’enginyeria informàtica, de telecomunicacions, si t’apassiona la tecnologia i vols seguir formant-te potser sigui interessant per a tu incorporar-te a la nostra empresa!

Com definim la feina a realitzar de treballa amb nosaltres:

Quines poden ser les teves funcions si estàs en situació de buscar feina?

 • Reparar averies que hagin patit peces de hardware de ordinadors fixes i portàtils pc compatibles, apple mac, tablets, etc.
 • Instal·lació de sistemes operatius Windows, IOS, Linux
 • Instal·lació de software, reinstal·lació, desintal·lació, en ordinadors fixes o portàtils sota S.O. Windows o IOS, també afegir apps en tablets i telèfons smartphones amb S.O. Android
 • Recerca de programes i aplicacions, contractació externa de programació
 • Eliminació de virus i malware, antivirus, firewall. Recuperació de contrasenyes oblidades
 • Comandes de material informàtic a diversos proveïdors
 • Contracte estable: Indefinit a mitja jornada amb possibilitat de jornada completa si tens altres coneixements i pots ajudar a les altres seccions que no tenen a veure amb la reparació de equips informàtics
 • Salari competitiu + incentius i assegurança mèdica i d’accidents
 • Formació contínua i creixement professional i personal
 • Reptes, hi han vegades que has de dissenyar per tu mateix una bona solució per assolir algun requeriment per part d’un client, ja sigui particular o empresa
 • No cal una experiència mínima per l’oferta de treballa amb nosaltres, no és un requisit. Ens fixarem però en els coneixements propis tot i que no hagin estat reglats o estudiats en cap escola
 • No cal vehicle propi, els desplaçaments a casa del client els fem amb transport públic sempre que no hagi material pesant que recollir, transportar o lliurar, a les hores, donada aquesta situació acostumem a anar en equip
Un suggeriment: Inscriu-te si tens aquest perfil, potser s’ajusti més que el d’altres persones que s’hagin apuntat prèviament al anunci treballa amb nosaltres.

Quins idiomes cal conèixer, entendre i parlar pel treballa amb nosaltres?

Els nostres clients es poden adreçar a tu en Català o en Castellà, hauràs de poder entendre allò que et demanen. També sovint ens visiten persones que parlen en Anglès, però no és imprescindible entendre’ls. Conèixer l’Anglès és però molt important per poder llegir manuals, per llegir pàgines web amb contingut que calgui descarregar, per fer instal·lacions de software o per poder fer canvis en CMS que tinguin l’Anglès com a idioma predeterminat. Segur que ja et deus haver trobat en aquesta situació a mida que has anat ampliant coneixements.